imi place sa descriu acest spirit ca fiind unul de familie combinat cu un sport de performanta. Performanta de familie: Tokyo 2020, pazea ca venim cu un nou concept!”

  1. Alexandru Bandraburu, un nume nu usor de pronuntat, dar cu siguranta memorabil si iconic pentru echipa LSRS Olanda. Esti membru de 3 ani si ai fost ales de 3 ori voluntarul lunii, o adevarata performanta. Care este secretul tau? Cine este Alex Bandraburu?

Formula e simpla: trebuie doar sa fii nascut in luna a 3a dar in prima zi, si sa iti doresti sa fii primul. Alex e un moldovean din vest, care comunica in fraze scurte, dar dese, si prefera sa vorbeasca pe grafice si pe lucruri facute.

      2. Ne spuneai in interviurile trecute ca adori sa traiesti viata in ritmuri de salsa. Cum ai descoperit aceasta pasiune si cum reusesti sa o fructifici in Olanda?

Dansul este una din valorile familiei, deci nu a fost neaparat descoperita cat mai mult am adoptat-o vrand-nevrand. In familia dansului latin, insa, am intrat aici, la un curs din facultate si are avantajul de a fi un limbaj destul de universal, in care pot “comunica” nu numai in Eindhoven, Amsterdam, dar si Bucuresti, Bruxelles, – you name it.

  1. Mai ai timp de alte pasiuni? Crezi ca Olanda este un mediu bun pentru a dezvolta diverse hobby-uri?

Da, limbajul, care poate lua multe forme pentru a exprima idei si sentimente – spaniola, olandeza, dans, Python. Olanda are avantajul imens de a aduce laolalta multe culturi & limbaje pe un teritoriu foarte restrans, deci si accesibil cand vine vorba de a le invata si, ulterior, de a le pune in practica.

  1. Esti Director al Departamentului de Interne si un membru cu state vechi in LSRS. Ce inseasmna pentru tine, dupa atatia ani spiritul de echipa LSRS Olanda?

Mie imi place sa descriu acest spirit ca fiind unul de familie combinat cu un sport de performanta. Performanta de familie: Tokyo 2020, pazea ca venim cu un nou concept! Sensul ar fi ca ne aduc si ne tin impreuna un background comun si un set de valori, ne sustinem si ne punem in valoare, dar cautam sa urmarim si rezultate.

  1. Noua campanie de recrutare sta sub laitmotivul ‘urme’. Care este ultima urma importanta pe care crezi ca ai lasat-o?

Greu de zis. Stii cum o carare devine evidenta si batatorita doar dupa ce e parcursa de mai multe ori? Cam asa lucrez si eu, prin multe urme mici, dar repetate si sub diferite forme si cadente, fie ca e vorba de comunitate sau de mine insumi. Daca ar fi sa numesc un lucru recent insa, ar fi munca depusa pentru a crea site-ul lsrs-nl.ro, un loc unde comunitatea de studenti romani din Olanda ar putea gasi ceva ce i-ar putea ajuta, si le-ar face viata fie mai implinita fie macar mai usoara.

  1. Ramanand in aceeasi sfera si pentru incheiere, ne poti spune un cont de social media pe care il URMAresti si care te inspira?

Din afara ar fi Tim Ferriss, el fiind o inspiratie cand vine vorba de dezvoltare, si un model viu ca poti excela in mai multe domenii fara o predilectie in acele zone, iar din tara ar fi Club99, fiindca in caterinca se ascund multe lucruri serioase si autentice.