„este mereu fascinant sa cunosc oameni noi si sa invat lucruri de la ei. Partea mea preferata la a intalni internationali este a cunoaste tot felul de amanunte despre limbile pe care le vorbeste fiecare.”

1. Un suflet de artista, ce aduce intotdeauna imaginatie si creativitate in echipa LSRS. Ruxi, de unde iti iei inspiratia zi de zi?

Eu imi iau inspiratia din muzica, in principal. Imi place sa ascult mereu cate ceva care sa fie in ton cu ce fac, de exemplu, daca merg pe bicicleta, voi asculta muzica despre biciclete, vant prin par, zile insorite, daca merg cu trenul ascult piese despre gari, calatorit, sau, daca ploua, voi asculta ceva linistit, poate melodramatic. Astfel, in mintea mea se formeaza tot felul de imagini si idei pe care le pun in practica intr-un mod sau altul. Eu sunt si o persoana care se bazeaza foarte mult pe partea vizuala a creierului/mintii si sunt influentata de tot ceea ce vad: culori, texturi, situatii etc. Inspiratia e un lucru tricky, dar este mereu fascinant sa descoperi ce sta in spatele creatiilor.  

2. Esti studenta in Groningen, ne poti descrie putin experienta ta de studenta pana acum? Ce iti place la orasul unde studiezi?

La Groningen imi place faptul ca este un oras care are cate ceva din toate, chiar daca poate parea uitat de lume acolo in nordul Olandei. Pe cat este el de mic si de neinsemnat (dupa cum ar zice unii), pe atat este de viu si de treaz. Are niste privelisti tipic olandeze (caci, pana la urma, cat de mult poate sa se diferentieze de celelalte orase tipic olandeze?), dar care au, totusi, farmecul lor. Viata de student este si ea la fel de activa, nu am timp niciodata sa ma plictisesc. Este mereu fascinant sa cunosc oameni noi si sa invat lucruri de la ei. Partea mea preferata la a intalni internationali este a cunoaste tot felul de amanunte despre limbile pe care le vorbeste fiecare.

3. Se stie ca in Olanda ploua mult. Tu cum reusesti sa aduci soarele in gandurile tale zilnic, incarcandu-ne cu pozitivitate?

Asa cum am mai spus si mai devreme, muzica este o componenta cruciala a vietii mele si ma ajuta mereu, orice stare as avea. Desigur, peste unele momente nu pot trece asa de usor, asa ca, atunci cand patesc vreodata asta, incerc sa ma inconjor cu oameni care au o aura pozitiva sau cu oameni pe care ii apreciez sau care ma inspira. De multe ori, o conversatie profunda cu altcineva te poate face sa te gandesti la alte probleme, mai mari decat cele pe care le-ai avea tu. Este mereu amuzant sa iti pui mintea la contributie si sa pui lucrurile in perspective diferite.

4. Esti voluntara in departamentul Media&Design, fiind motorul creativ din spatele materialelor vizuale ale LSRS Olanda. Cum ai descrie intr-o pictura faimoasa sau un cantec celebru experienta in echipa LSRS?

Pictura: The Anatomy Lesson of Dr. Nicolaes Tulp de Rembrandt – the meme version

Piesa: Youth – Glass Animals

 5. Care este cea mai draga amintire in echipa LSRS?

Probabil weekendul cu 1 decembrie din 2018. Mi s-a parut o experienta foarte faina: centenar la ambasada, bonding, cadouri, ce-ai vrea mai mult?

In loc de incheiere, ne poti lasa un cont de social media pe care il urmaresti?

@jn, @hewll sau @summersunselection pe instagram