am facut parte dintr-un trupa extraordinara de teatru in cadrul anilor mei de liceu, reusind sa joc in sase musical-uri pe cateva scene prestigioase din Bucuresti si din tara.”

  1. Bianca, debordezi de energie in echipa LSRS. Care este secretul tau pentru atata pozitivitate?

Cred ca cel mai important este sa zambesti oricat de grea este situatia in care te afli, doar asa vei gasi puterea sa mergi mai departe si sa duci la bun sfarsit ce ai de facut. Imi place foarte mult sa zambesc si sa ofer incredere si pozitivism prin zambetul meu atat celor din jurul meu, cat si mie. Asta este arma mea!

     2. Ne poti spune 5 lucruri pe care nu le stie toata lumea despre tine?

Sunt un om foarte sensibil, timid si emotiv, chiar daca nu pare uneori, pentru ca zambesc foarte mult si pot masca asta cu usurinta. Sunt pasionata de tenis si dans, fiind sporturile mele preferate, pe care le practicam cu mult drag cand inca eram in Romania (acum doar le urmaresc). Iubesc teatrul si actoria; am facut parte dintr-un trupa extraordinara de teatru in cadrul anilor mei de liceu, reusind sa joc in sase musical-uri pe cateva scene prestigioase din Bucuresti si din tara.  Ador peisajul montan; sunt nascuta la Brasov, deci probabil ca de aici si placerea mea. Traiesc pentru a aduce schimbare in jurul meu. Imi place sa fac parte din proiecte care sa inspire alti tineri si sa contribuie la mediul inconjurator.  

     3. Cum ai ajuns in Olanda? De ce ai ales sa studiezi aici?

Inainte sa ajung la facultate, am vizitat de cateva ori Olanda si mi-a placut foarte mult civilizatia, organizarea si atmosfera din fiecare oras. Pe atunci nu stiam ca voi studia in Olanda… Apoi, mi-am ales domeniul pe care il studiez acum, Stiinte Sociale si Administratie Publica, iar prima facultate din lume pe acest domeniu este Erasmus University din Rotterdam, unde mi-am propus si am visat sa ajung si eu. Asa ca, ambitioasa fiind, am muncit foarte mult si am ajuns unde mi-am dorit. Am ales sa studiez in Olanda datorita calitatii educatiei care se ofera si relatiei foarte apropiate dintre cadrele didactice si student, insa si pentru ca este un sistem foarte competitiv, care m-a provocat de multe ori sa imi intrec limitele.

      4. Studiezi si traiesti in Rotterdam. Crezi ca orasul poate fi denumit o adevarata destinatie de studiu? Care este locul care iti da cea mai multa energie in oras?

Rotterdam este un oras minunat, un oras cu adevarat international, in care de oriunde ai veni, tot acasa te simti. Este un oras in care locuiesc peste 150 de nationalitati diferite, un oras multicultural, un oras in care se afla una dintre universitatile de top din Olanda, dar si multe alte universitati, deci da, este cu siguranta o adevarata destinatie de studiu. Locul care imi ofera cea mai multa energie este terasa panoramica de la Euromast, cea mai inalta cladire din oras, de unde poti sa remarci in toata splendoarea unicitatea orasului.

     5. Stim cu totii ca ai calatoritul in sange! Care este locul tau preferat din Olanda pe care l-ai vizitat?

Hahaha, da, asa este. Una dintre pasiunile mele este calatoritul si, ori de cate ori am ocazia, reusesc sa evadez din cotidian undeva frumos. Rotterdam este cu siguranta unul dintre locurile mele preferate din Olanda, haha, dar mai sunt si altele pe lista mea lunga de locuri minunate din Olanda. Orasele mele preferate si mai speciale din Olanda sunt Volendam si Valkenburg. Volendam este un orasel “typical Dutch”, cum imi place mie sa il numesc, si are o energie aparte. Poti sa descoperi si sa traiesti multe din obiceiurile olandeze cand mergi in vizita acolo. Valkenburg este un orasel cu totul special. Localizat in Limburg, este un orasel deluros, un peisaj unic pentru o tara atat de plata ca Olanda.

    6. Cum ai intalnit echipa LSRS si care este evenimentul tau favorit de pana acum?

Echipa LSRS am intalnit-o odata cu aparitia pe social media a unor poze de la un eveniment de 1 decembrie, din 2017. Evenimentul meu favorit este, cu siguranta, Romanian Networking Event, fiind si primul eveniment la care am participat in calitate de voluntar si in care am reusit sa ma implic pentru prima data si fizic. Este un eveniment cu adevarat reusit si menit sa aduca mai aproape intreaga comunitate de romani din Olanda, dar are si rol cultural si educativ pentru alte comunitati internationale din Olanda.

     7. In loc de incheiere, ne poti relata o amintire frumoasa pe care o ai cu echipa LSRS?

Cred ca cea mai frumoasa amintire cu echipa LSRS este de la primul team-building la care am participat si mi-am dat seama ce oameni minunati sunt in jurul meu si ca ma bucur enorm sa fac parte dintr-o echipa de oameni atat de ambitiosi, daruiti si harnici. La primul team-building, am reusit sa cunosc echipa pentru prima data mai personal si intr-un cadru mai relaxat, fara stresul organizarii unui eveniment, in care toti ne dam sufletul sa iasa perfect. Team-building-urile sunt cele care ne incheaga cel mai mult ca sa putem realiza evenimente de succes si sunt cele in care suntem cei mai productivi si creativi. Asadar, de abia astept sa particip la un urmator team-building!