Board-ul LSRS Olanda

 Ilinca Berinde

Am fost mereu interesată și implicată în oportunitățile de dezvoltare ale tinerilor. Cred cu tărie în educația non formală și în faptul că pasiunile contribuie în acceasi măsură ca și școala, dacă nu chiar mai mult, la definitivarea caracterului viitoarei generații.

Implicarea mea în LSRS nu a fost mai prejos. Îndrumare în noul mediu în care încă mă strauiam să îmi fac loc, provocare, învățare, responsabilitate, dar și amintiri foarte speciale, toate astea se leagă de LSRS în mintea mea.

Dar mai mult de atât, e vorba de o mână de oameni care mă susțin nu doar în proiectele pe care le-am realizat, ci și în parcursul meu personal, care au devenit o comunitate din care mă simt parte și prieteni pe care mă pot baza, mult mai mult decât o echipa. Cât despre anul care urmează și funcția de coordonator? Mi-am dorit-o, dar a ajuns la mine printr-un amestec de circumstanțe.

E o altă piesă de puzzle din aceeași sinergie de oameni, de activități, de evenimente din care am făcut parte și până acum – nu mai mult sau mai puțin importantă, doar cu un alt rol – și sunt entuziasmată să descopăr ce va aduce. Ce zici? Facem asta împreună

Alexandru Maris

Când m-am mutat prima dată în Olanda, acum 3 ani, LSRS a avut un mare rol în procesul meu de adaptare și înțelegere prin oamenii care trăiau aici, aveau experiente și background-uri diferite și mi-au devenit repede nu doar echipa de lucru, ci prieteni.

Când am revenit după un an de Exchange, LSRS a devenit pentru mine un loc de suflet, cu accent pe oameni și pe doză de acasă pe care o regăseam aici chiar și când simțeam că mă pierd în multitudinea de culturi care mă înconjurau.

Din drag pentru România și pentru echipa asta de oameni faini și din dorința de a le transmite tot ce am primit eu de la ei și altora, am preluat anul acesta coordonarea

Departamentului de Proiecte. În plus, mă și reprezintă – interesul pentru business, cheful de party-uri cu prietenii și nevoia continuă de a face altceva și mai mult. Cât despre postul de vice coordonator, a fost o provocare cu o poveste în spate. Dar despre asta vă povestesc mai mult la Teambuilding așa că haideți în LSRS

Irina Girbea

În calitate de recent absolvent în Drept Internațional Public, care încă încearcă să stăpânească arta oamenilor, am acceptat provocarea de a coordona Departamentul de HR sau așa cum îl numesc eu: inima asociației noastre.

Principalele task-uri cu care mă ocup sunt menținerea echipei împreună și facilitarea comunicării interne. Cu toate acestea, interesul meu pentru acest domeniu a apărut de când am început să călătoresc și să trăiesc în diferite țări, unde diverse tipuri de oameni mi-au traversat calea și m-au fascinat cu părerile și perspectivele lor. De atunci, cred cu adevărat în puterea oamenilor și a muncii în echipă.

Vino alături de noi și află singur cât de puternică este comunitatea noastră!

Narcisa Girigan

In urmă cu un an, când eram proaspăt ajunsă în Olanda, sufeream de un dor de casă ceva mai greu de stăpânit ca cele din trecut. Pe lângă faptul că începeam un master care avea să-mi dea multe bătăi de cap și de inimă (pentru curioși, Științe moleculare la Universitatea din Amsterdam), mai și ploua mai ceva ca la Londra. Și ce face omul semi-plictisit, semi-pierdut? Da, stă pe Facebook. Acolo am văzut că LSRS Olanda recrutează voluntari. CV, mail, send, bine-ai-venit-în-echipă, teambuilding și iată-mă!

La scurt timp am preluat coordonarea departamentului de Relații Externe, pentru că e bine să ieși din zona ta de confort din când în când. Prietenii mi-au spus adesea că am talentul de a crea ușor legături cu oamenii și de a le alimenta constant. Nu e, deci, o surpriză că rolul meu în echipă este, printre altele, de a încheia parteneriate care să asigure calitatea evenimentelor noastre.

O comunitate nu poate exista fără colaborare. Noi ne bucurăm de o mică Românie aici, în Olanda. Mi-am dorit să continui provocarea de a coordona departamentul pentru că mai am răspunsuri de aflat, skill-uri de însușit și lecții de învățat. Ca student român în Olanda, cred că experiența LSRS este un must-try. Oameni faini ✅, petreceri ca acasă ✅, mind-opening workshops ✅, latino dancing – YOU BET. Hai și tu

 

 

 

 

Alexandra Hasegan

Ruxandra Pacurar

Nu am fost niciodată o persoană care să se impună, sau care să își asume poziția de lider, dar nu am fost nici o “persoană a oamenilor”.

LSRS Olanda m-a învățat că nu așa funcționează lucrurile, că orice idee e de folos într-un fel sau altul și că oamenii sunt cei mai importanți. People help the people, cum se zice în popor. Lucrurile acestea se îmbină bine cu filozofia pe care o adoptă subiectul pe care il studiez, și anume fizioterapia, unde comunicarea e cheia.

LSRS și facultatea constituie cele două mari părți ale vieții mele în Olanda, cele care m-au format cu adevărat (până acum). Ca și coordonator al departamentului Media&Design, doresc să duc materialele vizuale la un alt nivel. De multe ori, îmi place să adaug diferite referințe din muzică, filme, literatură, sau artă în general, în imaginile pe care le vedeți adesea pe conturile noastre de social media. Let’s play a game. Can you spot them all?

Familia LSRS Olanda are 35 membri care an de an isi dedica timpul pentru a uni comunitatea romaneasca de peste hotare. Board-ul este cel care da directia schimbarii, iar fiecare departament reprezinta un cadru pentru aceasta.

Alexandru Bandraburu

Alexandra-Ioana Hasegan

Andreea Barbu

Amelia Betivu

Roxana Paval

 

Andreea Antohi

Bianca Epistatu

Iulia Brezoi

Teodora Stirbat

Victor Ciulei

Dan Comsa

 

Bogdan Breazu

Andreea Barbu

Alexandru Bandraburu

Mihai Matcovschi

Victor Ciulei

Victor Matei Toma

 

Alexandru Bandraburu

Bogdan Breazu

Bogdan Covrig

Claudia Ionita

Oana Moga

Dan Comsa

 

Alex Rosu

Bianca Neagoe

Claudia Ionita

Cristian Zamfir

Vlad Dumbrava

Edi Oancea